Членове на Testament и Bon Jovi диагностицирани с коронавирус

Вокалът на Testament Chuck Billy, съпругата му Tiffany и няколко от хората им са дали положителни проби за коронавируса Covid-19.

„Както вече знаете, след като се върнаха от европейското си турне, хора в екипа на Testament не се чувстваха добре и се реши, по съвет на лекарите, да се тестват за новия коронавирус. Вчера сутринта стана ясно, че тестовете на Chuck и Tiffany са положителни, както и тези на още няколко човека от екипа ни. Благодарим на тези, които ни подкрепят – правим всичко, което е нужно, за да сме безопасни и за себе си, и за другите, да почиваме, докато сме в карантина, да се възстановим и да подкрепяме поне с положителни мисли приятелите ни, които също са болни. Изпращаме благопожеланията си към всички фенове в тези кризисни времена. Стойте вкъщи, грижете се едни за други, за да беснеем скоро отново заедно!“, гласи официалното изявление на групата.

Кийбордистът на Bon Jovi David Bryan също се оказа засегнат от вируса, стана ясно от поста му в Instagram. Музикантът разкри, че се е тествал, след като се е чувствал зле цяла седмица, но вече се подобрява: „Точно полиух резултатите си и съм положителен за коронавирус. Цяла седмица бях зле, но се оправям с всеки изминал ден. Моля, не се плашете – все пак е респираторно заболяване, не е чума“, коментира Bryan. „Под карантина съм от седмица и поне още една ще съм затворен. И когато се повувствам по-добре, ще ме тестват отново, за да е сигурно, че няма останала в мен и следа от гадния вирус. Моля ви, помагайте си. Всичко ще свърши скоро… с помощта на всеки от нас!“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.