Бургаските любимци G.R.A.S. записват нови песни след четири години пауза

G.R.A.S. – Стефка Емилова (вокал), Светослав Михайлов (китара, вокал), Георги Русев (бас,вокал) и Атанас Миларов (ударни) – са готови вече с песента „Споделен“ и работят върху още едно ново парче. Групата не е издавала нищо ново от доста време, но през цялото време са активни по концертните сцени.

Група G.R.A.S. е създадена в края на 2004 от бивши членове на група Фанданго. За рождена дата се смята началото на 2005, когато излиза и албумът Бляскав. В групата са: Георги Русев – бас, вокали; Росен Сеновски – китари, клавишни; Атанас Миларов – ударни; Светослав Михайлов – китари, соло вокал. Името на групата е абревиатура от малките имена на членовете, като разбира се не изключва и други видове трактовки, асоциации и грешни помисли от ваша страна.

През 2007 G.R.A.S. започват да работят със Стефка Емилова, която впоследствие става основен вокал на групата и участва в записите на албума Единствен (2008). През септември същата година групата се разделя с Росен Сеновски, а през 2010 излиза дебютният албум на Стефка, Outspoken.

В момента бандата работи над нови неща. „Правим парчета, които ни харесват. Не се придържаме към модните тенденции, но държим много на звука“, категоричен е Светослав Михайлов.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.