Bullet for My Valentine официално се разделиха с Michael „Moose“ Thomas

Уелсците Bullet for My Valentine официално се разделиха с дългогодишния барабанист на групата Michael „Moose“ Thomas и го замениха с Jason Bowld (Pitchshifter, AxeWound).

В изявление бандата казва: „Както повечето от вас знаят, Jason Bowld е на горещия стол от ноември 2015, свирейки на всяко шоу, което сме правили оттогава – представяйки се страхотно всяка вечер. Jase беше една важна част от последният ни цикъл, който беше може би най-приятният и най-успешният – от концертите до писането и звукозаписните сесии на „Don‘t Need You“ миналата година. Затова искаме официално да приветстваме Jason в Bullet for My Valentine като наш постоянен барабанист.“

„Откакто първоначално беше просто заместник на Moose през 2015, той се превърна в неразделен член на семейството на Bullet. Всички ще бъдете очаровани от това, с което той допринесе за албума.“, казват момчетата и добавят: „Бихме искали да изкажем благодарността си за всичко, което Michael „Moose“ Thomas даде на групата през времето, в което беше в нея. Пожелаваме му успех в бъдещите му начинания. Моля, присъединете се към нашите приветствия към Jase, който също иска да ви благодари за подкрепата и любовта през последните две години.“

След като Bullet официално обявиха промяната в членовете на групата, Thomas побърза да благодари на всички фенове за подкрепата, която му оказват. „В момента, в който мога да кажа какво се случва, вие ще сте първите, които ще разберете“, пише той. „За мен това бяха странни две години, но моля ви чуйте това: НЕ СПИРАМ ДА СВИРЯ НА БАРАБАНИ ИЛИ ДА ПРАВЯ МУЗИКА! Работя здраво по нещо, което ще обявя през 2018“, писа барабанистът, което прилича на намек, че раздялата не е била съвсем доброволна.

Самите Bullet for My Valentine уверяват че са „на 99% готови“ със записването на шестия си студиен албум, който ще излзезе през 2018. „Имаме 1 или 2 череши да добавим върху тортата, така да се каже, но можем да кажем без съмнение, че създадохме нещо, от което истински се гордеем и сме нетърпеливи да го чуете“, споделя бандата.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.