Brond ще свирят преди Mondo Generator

Българската банда Brond ще подгрее публиката преди Mondo Generator на небезизвестния басист Nick Oliveri на 12 февруари в столичния клуб Mixtape5.

Риф машината от София е позната на местната публика. Четворката има един дългосвирещ и един малък албум в дискографията си, които могат да бъдат слушани на Brondriffs.com.

Nick Oliveri е мултиинструменталист и певец от Лос Анджелис, Калифорния. Най-известен е като част от култовите групи Kyuss и Queens of the Stone Age. Отделно от това през годините свири с Mark Lanegan, Masters Of Reality на Chris Goss, Turbonegro, Moistboyz на Dean Ween, The Dwarves, Bloodclot заедно с John Joseph (Cro-Mags), Joey Castillo (QOTSA) и Todd Youth (Murphy’s Law и Danzig).

Mondo Generator е сформирана през 1997 от Nick Oliveri, който по това време е в ядрото на Queens of the Stone Age. Първоначално замислен като страничен проект, класиката Cocaine Rodeo е записан в същата година, но легендарният Southern Lord го издава чак през 2000 година. Последвалият го A Drug Problem That Never Existed излиза от лейбъла на Mike Patton Ipecac Recordings и Rekords Rekords на Josh Homme.

През 2010 Mondo Generator е на заден план, тъй като Nick Oliveri се включва в реформираните Kyuss Lives! (сега Vista Chino), където са още John Garcia и Brant Bjork от класическия състав на групата от деведесетте години на миналия век.

Концертът нА 12 февруари в клуб „Mixtape 5“ е част от европейското турне на Mondo Generator. Билети на цена от 35 лева са налични в мрежата на BILET.BG. В деня на концерта, цената им ще бъде 45 лева.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.