Brian Johnson и Angus Young също са забелязани в Warehouse Studios!

Вече е сигурно – нещо се готви в лагера на AC/DC! Вече знаехме, че фен на AC/DC е видял и дори си е поговорил с китариста Stevie Young и барабаниста Phil Rudd в канадския град Ванкувър, но сега компанията наистина се събра!

Вчера стана ясно, че Brian Johnson и Phil Rudd са снимани заедно пред комплекса Warehouse Studios във Ванкувър. За разлика от предния път, когато трябваше да вярваме само на честната дума на журналистическия информатор, сега има неоспоримо доказателство за срещата на музикантите:

И Johnson, и Rudd бяха отстранени от състава. Rudd, който имаше куп проблеми със закона заради наркотици, беше заменен от Chris Slade, а Axl Rose пое микрофона от Johnson, когато сериозни проблеми със слуха му попречиха да може да продължи ефективно на сцената. Rudd в последствие беше коментирал, че ще се бори да си върне позицията, а Johnson доказа, че все още може да пее отлично на коцерти, макар да не е ясно дали това ще може да се случва на много по-шумните стадиони и с нужната честота.

Ден по-късно нова снимка потвърди, че в студиото са и Stevie и Angus Young.

До този момент Angus не е коментирал публично какво бъдеще планира за AC/DC. Warehouse е мястото, където AC/DC записаха последните си три албума: Stiff Upper Lip (2000), Black Ice (2008) и Rock Or Bust (2014).