Bon Jovi пуснаха сингъла „Do What You Can“ от новия си албум

Bon Jovi ще пуснат албума си 2020 през 2020, независимо, че се наложи да отложат издаването му по-рано тази година заради пандемията.

2020 – съдържание:
Limitless
Do What You Can
American Reckoning
Beautiful Drug
Story of Love
Let It Rain
Lower the Flag
Blood in the Water
Brothers in Arms
Unbroken

Групата обяви малко по-рано тази седмица, че актуалната дата на излизане ще бъде 2 октомври, заедно с обновен списък на песните. Оригиналната дата трябваше да бъде 15 май, но предвид историческите събития, случили се междувременно, групата добави две песни – едната, вдъхновена от глобалната пандемия и още една, посветена на протестното движение за расово равенство, породило се след убийството на George Floyd.

Първата от песните, „Do What You Can“, беше обявена по-рано тази година от Jon Bon Jovi, когато покани феновете да се включат с идеи за текст на песента. Основната идея на парчето е коментар към човешкото желание да помогне активно във времена на нужда. Сега обаче излезе и официалният студиен запис.

Другата допълниетлна песен е „American Reckoning“, написана след смъртта на George Floyd и излезе малко по-рано този месец. “Аз съм свидетел на историята”, каза изпълнителят. “И вярвам, че най-големият дар на артиста е способността му да използва гласа си, за да коментира темите, които ни вълнуват.”

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.