Българска Mузикална Работилница събира таланти през септември

Българска Mузикална Работилница е първото по рода си събитие в България, което има за цел да събере под един покрив талантливите хора на България, които извършват дейност свързана с музика, музикални продукти или музикални услуги – музиканти, лютиери, звукозаписни студиа и др. Събитието предоставя възможност на широката музикална публика да види лично, както хората, които стоят зад даден продукт, така и самия продукт.

Работилницата

Българска Музикална Работилница представлява среща с изложбен характер на талантливите хора в България, занимаващи се с музикални продукти. Хора, които са с доказан дългогодишен опит в своята дейност, доказали качествата на своите продукти или дейност на световно ниво, но и хора, които тепърва се борят да наложат свето име в съответната сфера.

Главната цел на събитието е да популяризира българският музикален продукт или дейност като конкурентноспособна на своите аналози изработени/предлагани в чужбина. Посетителите ще имат възможност да видят на едно място различни музикални продукти и услуги, да присъстват на предвидените демонстрации, лично да тестват продуктите, към които имат интерес.

Един от основните акценти във философията на събитието е всеки продукт/услуга да бъдат лично представени от човека или хората, които стоят зад тях. Няма да бъдат допускани дилъри или представители на продуктите/услугите.

Атмосферата ще бъде релаксираща и приятна, а презентациите на сцена ще се случват по график, за да може да се осигури необходимата атмосфера за водене на разговори с участниците или задаване на всички въпроси, които ви интересуват относно начинът им на работа или продуктите им.

Участниците

В първата БГ Музикална Работилница участие ще вземат: музиканти, лютиери на електрически и акустични струнни инструменти, звукозаписни студиa, хора, занимаващи се с изработка на усилватели за китари, китарна апаратура, китарни ефекти, хора, извършващи ремонтно-поддържаща дейност на музикални инструменти, хора, изработващи консумативи за музикални инструменти, заснемане на видеоклипове и други.

Станете част от това уникално събитие на 28 септември 2019г. от 10:00 до 19:30 в Joy Station! Вход СВОБОДЕН!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.