Black Rebel Motorcycle Club с нов албум, чуй първия сингъл от него

Black Rebel Motorcycle Club обявиха, че ще издадат нов албум в началото на 2018. Името му е Wrong Creatures, а зададената дата на излизане – 12 януари. Това е първият им албум след Specter At The Feast (2013).

Wrong Creatures – съдържание:
DFF
Spook
King Of Bones
Haunt
Echo
Ninth Configuration
Question Of Faith
Calling Them All Away
Little Thing Gone Wild
Circus Bazooko
Carried From The Start
All Rise

Вокалистът и китарист Peter Hayes, басистът Robert Levon Been и Leah Shapiro започнаха работа по албума още през лятото на 2015 – само шест седмици, след като Shapiro преживя животоспасяваща мозъчна операция заради вродена малформация, наречена аномалия Арнолд-Киари. При нея вроден дефект в задната ямка на черепа пречи на свободното движение на гръбначно-мозъчната течност между мозъка и гръбнака.

„Когато те повлече машината, става страшно“, казва Been. „Направо си като сдъвкан – обикаляхме на турне, докато ни се стопиха лагерите, а мозъкът на Leah буквално започна да изтича от главата й. Аз се боря на приливи и отливи с депресията, а инструкциите за главата на Рete така и не ги намерихме никога.“

За да отбележат подобаващо обявяването на новия албум, от бандата пуснаха и първото парче от албума, „Little Thing Gone Wild“. През октомври, ноември и декември отново ще тръгнат и на турне из Европа.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.