Billy Corgan пусна „Pillbox“ – ням филм за соло албума Ogilala

Двукратният носител на награда „Grammy“ и фронтмен на Smashing Pumpkins Billy Corgan пусна ням филм, озвучен от музиката в новия му соло албум Ogilala. Вдъхновен от пътешествието на героя, филмът е написан от Corgan, и режисиран от него и Linda Strawberry.

„Мислех, че това е различен подход за слушане на един албум, да гледаме на него по същество чрез свързан с него, макар и нелинеен, ням филм.“ Изкуството е изкуство. И заедно двете парчета си взаимодействат“, споделя Corgan за връзката между филма и албума му.

„Pillbox“ е продукция на Strawberry Blank Assassin. В ролите са Harry Holmes, Rai Quartley, Anna Steers, Kalpana Pot, Hardeep Manak, Los Angela, Paul Seroka, Amelya Hensley и Ike Catcher. Премиерата на филма се състоя миналия месец чрез пет прожекции в Лондон, Чикаго, Лос Анджелис, Ню Йорк и Сидни.

Ogilala излезе на 13 октомври 2017. Албумът, продуциран от Rick Rubin и записан от Shangiri La Studios в Малибу, Калифорния, представя отличителните вокали и мелодии на Corgan в разнообразна богата палитра от акустична китара, пиано и струнни инструменти. Corgan подканва феновете предварително да чуят албума седмица преди рилийза на NPR „First Listen“.

По-рано този месец, Corgan направи акустично соло турне в Северна Америка в подкрепа на албума си. На тези концерти Corgan изпълнява някои от парчетата от „Ogilala“, както и произведения от предните си албуми, когато е фронтмен на Smashing Pumpkins.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.