Biffy Clyro споделиха най-добрия рок химн, който някога са писали

Възприемайки свежо звучене и интуитивната сила на корените си, скорошните парчета на Biffy Clyro „Instant History“ и „End Of“ предават заинтригуващ поглед към това какво да очакваме от амбициозно електрическия нов албум A Celebration of Endings. Бандата подготви издаването на албума на 14 август с разкриването на новия сингъл „Tiny Indoor Fireworks“.

„Tiny Indoor Fireworks“ е най-добрия директен рок химн, който някога са писали – енергичен, мелодичен и лек, докато в същото време се усеща толкова толкова естествен, че можете да си представите как е завършен за минути. Лирически е весела заявка на обет на промяна на себе си към по-добро.

A Celebration of Endings се очертава да бъде нова огромна ера в кариерата на Biffy Clyro. Работейки отново с Rich Costey, подходът на бандата към албума е прост – дръж нещата свежи и си отваряй широко очите за това, което се прави. Изненадвай другите и себе си. Предизвиквай границите си. Резултатът е прогресивно мислене, което възприема радостта от променящите се неща. На персонално ниво това може да е връзка, която е стигнала до точката, в която най-добре и за двете страни е да се разделят. А в по-широк спектър – отстояване това, в което вярваш.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.