Annihilator с концерт в София на 18 ноември 2018

Легендарните Annihilator, които наскоро издадоха 16-та си продукция, озаглавена For The Demented, ще посетят страната ни догодина. Концертът е на 18 ноември 2018 в клуб Joy Station и е част от европейската обиколка на бандата.

Билетите за третото шоу на бандата у нас влизат в продажба от днес, 18 декември, в мрежата на eventim.bg в цялата страна. Цената на билет е 40 лева, а в деня на концерта – 50 лева.

От 1989 досега, канадската банда Annihilator издава албум след албум и радва многобройните си фенове с концерти по света. Въпреки непрестанните промени в света на метъла (а също и преминаващи различни членове в бандата), Je Waters и компания създават силни продукции – от дебютната Alice In Hell, през
суперуспешните Never, Neverland (1990), King of The Kill (1995), Schizo Deluxe (2005) и още много емблематични албуми, до издаденият през 2015 г. Suicide Society и актуалния For The Demented от тази година.

Влиянието на бандата и нейната движеща фигура – Je Waters, са признати от много от известните имена в метъл братството. Ето защо Je споделя с присъщата си скромност: „В музиката на Annihilator могат да се усетят влияния от моите музикални търсения. За мен е чест, когато банди и музиканти, които харесвам споменат, че аз имам нещо общо с начина им на пеене или свирене!“

Срещата с Annihilator на 18 ноември 2018 година е в Joy Station заради лесния достъп и перфектното озвучаване, което покрива сериозните технически изисквания на самата банда. Начало на събитието – 20 часа!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.