Affect кани в машина на времето с The Beatles Forever

9 октомври ще бъде празник за феновете на качествения рокендрол – група Affect превзема сцената на Joy Station за сърцат реверанс към една от любимите с музикални легенди с The Beatles Forever.

Валери Николов (вокалист, китара), Александър Георгиев (китара, вокал), Гриша Георгиев (клавир, вокал), Даниел Георгиев (барабани, вокал) и Ангел Якимов (клавир, вокал) ще поведат публиката на вълнуващо пътешествие из дискографията на Великолепната четворка от Ливърпул с класики като „She Loves You“, „Sgt. Pepper“, „Here Comes The Sun“ и „Yesterday“.

Affect е българска група, която изпълнява на живо рок и блус парчета, превърнали се с времето в съвременни класики, на групи като Eagles, Rolling Stones, The Who, Beatles, Uriah Heep, Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival и много други. Групата е увлечена както от енергичния китарен звук на тези чудовища в рока, така и от многогласните вокални партии, типични за седемдесетте.

Групата събира заедно приятели, които свирят и импровизират заедно. Както често казват момчетата, „Всичко което искахме да изсвирим, вече е изсвирено и единственото, което ни остава, е да почетем тази музика, като хванем китарите и вдигнем много шум.“ До момента Affect има издадени едно DVD – концертен запис от май 2013, както и три студийни албума: Huge Repertoire (2013), мастерираният от легендарния Боб Катц Rock On (2015), Наследство (2018) и Dream (2018).

В унисон с противоепидемичените мерки, клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт. Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.