Излезе новият албум на AC/DC – РOWER UP!

От десетилетия насам AC/DC защитават дяволитата си титла “най-упорита“ рок банда на света! Преживели многобройни изпитания “по пътя към ада (Highway to Hell)”, сред които смъртта на изпълнителя Bon Scott през 1980 и тази на китариста Malcolm Young през 2017, както и домашния арест на барабаниста Phil Rudd, AC/DC продължават да бъдат изцяло отдадени на създаването на рок хитове, които ще бележат музикалната история за векове напред. След 47-години звездна кариера, AC/DC издават своя 17-ти студиен албум и първи от 6 години насам – POWER UP!

Наелектризиращата рок колекция е и първият им дългосвирещ проект от смъртта на Malcolm, който основава бандата заедно с по-малкия си брат Angus в Сидни, Австралия през 1973, а днес албумът е посветен именно на него. “Всички усещахме присъствието на Malcolm сред нас, той беше там докато създавахме POWER UP. По принцип не сме духовно настроени, но това няма как да се сбърка“, споделя вокалистът на групата Brian Johnson. “Malcolm имаше много силен характер приживе, който дори смъртта не може да притъпи. Той беше там, навсякъде и мисля, че всеки, който чуе албума, ще го усети“, допълва още той.

POWER UP съдържа 12 неиздавани до момента парчета, чиито съавтори са Malcolm и Angus Young, които по-малкият от двамата братя прецизно селектира сред цял куп написани през годините песни. “Винаги когато работим по албум, аз и Malcolm избираме силни тракове, които да влязат в него, но освен тях, всеки път остават и други, много добри парчета. Когато редях траклиста на POWER UP, сложих тези, които знаех, че са любими на Malcolm“, споделя Angus. Продуцент на албума е Brendan O’Brien, който стои зад проектите Black Ice (2008) и Rock Or Burst (2014).

POWER UP – съдържание:
1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

За да подгреят сцената за POWER UP в началото на месец октомври, AC/DC издадоха водещия сингъл от албума – “Shot In The Dark”, с участието на пълния състав на бандата – Angus Young [китара], Brian Johnson [вокал], Cliff Williams [бас китара], Phil Rudd [барабани] и Stevie Young [ритъм китара]. Режисьор на видеото към песента е David Mallet, с когото групата работи от години. Ден преди премиерата на албума, рок динозаврите представиха и втори сингъл от проекта – “Realize”.

POWER UP излиза в няколко формата – дигитален, CD, винил и делукс издания, които със сигурност ще разтърсят света на колекционерите и най-върлите фенове на AC/DC. Лимитираната версия – единствен по рода си POWER UP делукс бокс, е върховният фен подарък, а с едно натискане на бутона отстрани на кутията, неоновото лого на бандата светва и мигновено зазвучава интрото на “Shot In The Dark” от вградената колонка. Кутията съдържа целия CD пакет, книга от 20 страници с ексклузивни снимки и USB зарядно, с което боксът да може винаги да бъде зареден.

AC/DC се завръщат с гръм, за да разтресат 2020-та с POWER UP! Албумът излиза у нас с медийната подкрепа на радио Z-Rock!

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.