2CELLOS с ново видео към “My Heart Will Go On”, снимано в България

2CELLOS започна 2018 с премиера на новия си видеоклип към интерпретацията на класиката “My Heart Will Go On”, сингъл от последния албум на дуета, озаглавен Score.

Видеото е заснето в студио в България през февруари 2017 под режисурата на сърбина Aleksandar Kerekes. За реализацията на видеото българският екип от продукцията построява специални декори и създава макет на легендарния кораб “Титаник”.

“Това е вторият видеоклип, по който работим заедно с Aleksandar. С него заснехме и видеото към темата от филма “Гладиатор”. Обожаваме мащабите, в които той мисли и действа като режисьор. Смятаме, че стилът му идеално се вписа за визуализирането на емблематичната мелодия от култовия филм на James Cameron”. – споделят 2CELLOS.

“My Heart Will Go On” е основната музикална тема от незабравимия саундтрак към филма “Титаник”, написана от James Horner и отличена с награда Оскар за “Песен от филм”.

Този месец 2CELLOS се завръщат в САЩ, за да завършат северноамериканската обиколка от световното си турне, стартирало през 2017. Турнето започва на 16.01 с концерт в Хюстън (Тексас) и приключва на 29.01 в Сейнт Луис (Мисури).

Score се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.