2CELLOS представиха видеото на песента “Seven Nation Army”

В навечерието на финала на Шампионската лига по футбол, 2CELLOS, които ще бъдат на сцената в Киев,  представиха видеото към новата им изключителна инструментална версия на песента “Seven Nation Army”.

Парчето е сред емблемите на инди рок музиката, най-вече заради неподражаемия китарен риф на White Stripes. Заснето в студио в Хърватия, видеото показва Лука Сулич и Степан Хаусер облечени с фланелките на Реал Мадрид и Ливърпул – съперниците за тазгодишната купа.

“Обожаваме китарни рифове и сола на барабани, а в “Seven Nation Army” на White Stripes има едни от най-страхотните китари и барабани.”, споделят музикантите от 2CELLOS и продължават: “В един момент си казахме – защо не направим “Seven Nation Army” на две чела?! Нямаме вече търпение да я изсвирим на живо на финала на Шампионска лига. Това определено ще се превърне в един от най-незабравимите ни моменти!”.

Тази събота в Киев, 2CELLOS ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на “Seven Nation Army”. Шоуто ще бъде минути преди предстоящия спортен сблъсък между Реал Мадрид – Ливърпул. Мачът ще бъде наблюдаван от близо 70 000 зрители по трибуните, както и от милиони зрители по целия свят.